Waarom

We zitten in Nederland midden in een grote verbouwingsopgave: de omschakeling naar andere energiebronnen. De techniek om energie te besparen is beschikbaar, maar de uitvoering vraagt veel kennis en aandacht. Met onze nuchtere aanpak brengen wij techniek op elke plek in balans met bestaande waarde: voor bewoners en gebruikers, voor eigenaren en omgeving.

Bewust

Techniek is slechts een middel om tot een goed resultaat te komen. Ons vertrekpunt is de bestaande waarde: waarde van wat goed is aan gebouwen. Of dat nu gaat over comfort of gebruiksgemak, over esthetische waarde, of juist over technische waarde. We behouden wat waardevol is en voegen toe wat nodig is. Bij een individuele woning, bij een complex of in een hele wijk.

Balans

We brengen evenwicht in energie, aanpak en geld. Er zijn veel mogelijkheden die bij elkaar de uiteindelijke oplossing moeten bieden. Wat is verstandig? Door goed te luisteren naar bewoners, eigenaren en andere belanghebbenden komen we tot evenwichtige oplossingen. Met onze kennis van techniek én organisatie op gebouw- en gebiedsniveau brengen we balans tussen woningen, gebieden en energiesystemen.

Betaalbaar

Iedere woning en ieder gebied kan op een betaalbare manier verduurzaamd worden. Dit kan door op logische momenten te investeren en investeringen te combineren, in één keer of stapsgewijs. In elke situatie verschilt die logica. Voor iedere vraag vinden wij de balans tussen wat er is, wat moet komen en wat financieel slim is.