Onze mensen

Helma Born (Procap B.V.)

“Als praktisch idealist, voel ik me thuis bij Balanshuis.”

Balanshuis is gestart vanuit de vraag die we onszelf stelden als bewoner: wanneer zou ik mijn huis verduurzamen? Wat vind ik dat het energieneutraal maken van mijn huis mag kosten en verdien ik het terug? Moet het allemaal tegelijk of kan het ook stapsgewijs zodat ik ook nog gebruik kan maken van nieuwe uitvindingen in de komende jaren?

De zoektocht naar de antwoorden op die vragen die we allemaal als team van denkers en doeners hebben doorlopen, heeft geleid tot het idee achter Balanshuis. Samen met huiseigenaren verfijnen we het concept nog iedere dag. En daar ben ik trots op.

Deze manier van werken past bij het praktisch idealisme dat bij mij hoort en dat bij Procap hoort. Bij Procap zien we het als onze missie om in onze projecten stap voor stap dichterbij een duurzame samenleving te komen zonder vervuiling en verspilling. Wij houden ervan om de boel aan te jagen en te zorgen voor de juiste energie, condities en resultaten in het soms ingewikkelde samenspel van overheid, markt en omgeving.

Die rol heb ik ook binnen Balanshuis. Het is aan mij om er voor te zorgen dat de condities rondom de projecten van onze opdrachtgevers kloppen zodat er tempo komt in het energieneutraal maken van de woningvoorraad in Nederland.


Leo Kruger (Ouwehand Bouw Plus B.V.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Miel Karthaus (KBNG)

“Net als groente uit de tuin kun je ook eigen warmte oogsten en bewaren voor de winter.”

 

 

 

 

 

 

 

 


Tom Smeulders ( Stadsruim)

“Iedere bewoner is anders en iedere woning is anders, dus de oplossing is ook anders.”