voor professionals

We hebben in Nederland met elkaar afgesproken dat de totale gebouwvoorraad in 2050 energieneutraal is. Om dat voor elkaar te krijgen is een omvangrijke operatie nodig. Daarnaast heeft u te maken met uw eigen bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid, energie en financiën. Als professionele vastgoedeigenaar bent u gewend om ver vooruit te kijken. Wat is uw strategie voor de opgave om de komende 30 jaar uw bezit volledig energieneutraal te maken?

Er zijn veel mogelijkheden, die bij elkaar de uiteindelijke oplossing moeten bieden. Van het aanbrengen van zonnepanelen en warmtepompen, tot het volledig vernieuwen van gevels of juist alleen het plaatsen van een HR ketel. Wat is verstandig?
Balanshuis vindt dat een energierenovatie vooral moet passen bij de individuele woning en bij de bewoners. Op die manier komt de investering in energiebesparing het best tot zijn recht: de verbetering van het wooncomfort, de verlaging van de energielasten, de vermindering van de CO2 uitstoot en de investeringskosten zijn in balans.

De kernpunten van energiebesparing door Balanshuis zijn:

  1. Balanshuis respecteert de bestaande waarde van het vastgoed: architectuur en de kwaliteit van de wijk, maar ook de bouwkundige elementen van iedere woning. Alleen die delen die energiebesparing in de weg staan worden aangepast.
  2. Onze aanpak is modulair: we realiseren alleen die elementen die u wilt en wanneer u wilt. Dus niet een complete make-over in één keer, als u dat niet past.
  3. De aanpak wordt per individuele woning uitgevoerd, bijvoorbeeld een mutatiewoning: binnen één week realiseren we de volledige energierenovatie. Maar bloksgewijs en in nauw overleg met alle bewoners kan natuurlijk ook.
  4. We garanderen wat we doen: u krijgt een energieprestatiegarantie voor 10 jaar.

Neem contact op met Balanshuis

balanshuis_logo_383px_bm-zwart