voor particulieren

U wilt een energiezuinige woning. Of gewoon besparen op uw energierekening. Maar er zijn zoveel mogelijkheden. Van zonnepanelen en warmtepompen, tot isolatie en beter dubbel glas: Wat is verstandig?

Wij vinden dat een energie-renovatie vooral moet passen bij de woning en de bewoners. Niet wij bepalen wat nodig is en wat er gemaakt gaat worden. Dat bepaalt u zelf, met behulp van ons advies. Ons uitgangspunt daarbij is balans. Balans in waarde: kosten en opbrengsten wegen tegen elkaar op. En balans in energie: het toekomstig gebruik en opwekking van energie wegen ook tegen elkaar op.

In onze visie moet alles wat waarde heeft zo veel mogelijk behouden blijven. Wat goed is hoeft niet te worden vervangen, maar wat energiebesparing in de weg staat, kan beter worden aangepakt. We doen in principe alleen het noodzakelijke, maar wel met maximaal effect.

Het gaat om uw woning. We denken mee over wat er nodig is voor uw woning, wat er past bij uw woning en wat er kan in uw woning. Ieder huis behandelen we individueel. Als er meerdere woningen in een straat staan, die we gezamenlijk gaan aanpakken, dan gaan we over iedere woning apart in gesprek.

Garantie
We doen wat we beloven. U krijgt van ons een energie-prestatiegarantie voor tien jaar, daarmee garanderen we dat u minimaal tien jaar de energiebesparing haalt, die we met u hebben afgesproken. En als u alles goed onderhoudt en bijvoorbeeld de zonnepanelen schoon houdt, kunt u natuurlijk nog veel langer genieten van de energiebesparing.

U bepaalt het tempo. Als het moet maken we een woning energieneutraal in een week. Maar als u het liever stap voor stap wilt hebben, dan doen we dat. We bepalen samen met u wat de handige volgorde is en wanneer u het uitgevoerd wilt hebben.

Neem contact op met Balanshuis

balanshuis_logo_383px_bm-zwart